Author Topic: Wx9100 on Talos II  (Read 8400 times)

ClassicHasClass

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
  • Karma: +34/-0
  • Talospace Earth Orbit
    • View Profile
    • Floodgap
Re: Wx9100 on Talos II
« Reply #15 on: January 24, 2024, 09:27:25 pm »
Does that actually work in Petitboot?

rheaplex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Wx9100 on Talos II
« Reply #16 on: January 24, 2024, 09:39:38 pm »
Petitboot doesn’t work with the GPU now, no. I can always use the network console if the screens don’t come up after a minute, or reconnect the VGA to watch the IPL logs.

rheaplex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Wx9100 on Talos II
« Reply #17 on: February 15, 2024, 10:06:18 pm »
I added the firmware and Petitboot showed on the GPU again, but then the main OS didn't.

So I removed it.

I either needed to change the fastreset setting, or 5.5 initializing the card doesn't play well with 6.6.

I'll try again at some point in the future but as I say I can use VGA or ethernet for now, I'm just happy the card works with the main OS again.

rheaplex

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Wx9100 on Talos II
« Reply #18 on: March 01, 2024, 04:14:31 pm »
With the 2.10 Talos firmware installed and the current amdgpu blobs in the BOOTKERNFW I now get the petitboot screen followed (after a brief drop-out) by the host os GDM login screen.

Yay!

ClassicHasClass

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 448
  • Karma: +34/-0
  • Talospace Earth Orbit
    • View Profile
    • Floodgap
Re: Wx9100 on Talos II
« Reply #19 on: March 01, 2024, 08:28:57 pm »
Good work. I've been thinking about a new GPU myself.